Utilitats imprescindibles per teletreball

“Versió Especial Pandemia”

Takeafile

Envia arxius d’un ordinador directament a un altre, sense instal·lar res, qualsevol mida i contingut, sense registre i gratis.

Jitsi Meet

Videoconferències més segures, més flexibles i completament gratuïtes.

Hack Chat

Xat online mínim i sense distraccions. Els canals es fan, s’uneixen i es comparteixen amb la url, crea el teu propi canal canviant el text després de el signe d’interrogació.

AWW board

Pissarra digital col·laborativa, poden escriure diverses persones alhora. Permet pujar imatges, PDFs o Power Points. No necessita registre, si et registres (gratuït) les pissarres queden guardades. Inclou xat i es pot incrustar a la teva web.

Folder Washer

Comprimeix i neteja les teves carpetes quan les transfereixis des de Mac a Windows i viceversa, treient els arxius Thumb.db i DS_Store. És antic però funciona perfectament.

Woktocloud

Software professional de mesurament de productivitat per a equips i empreses, especialitzat en teletreball, fàcil i ràpid d’instal·lar. Versió de prova durant 5 dies.

Temas relacionados


enlaces favoritos spimebox
Enlaces útiles y prácticos

Los Enlaces favoritos de Spimebox

Web de enlaces que voy recopilando de aquí y de allá de temática diversa. Están clasificados por etiquetas y son filtrables.

wordpress
WordPress

Guia d’instal·lació de WordPress

Guía de instalación de WordPress con un Theme y unos Plug-ins determinados, para crear una web estándar, plenamente funcional y con las opciones mínimas imprescindibles.

spimeproject
Blog

Spimeproject.com

Blog donde hablo de lo que me gusta: tecnología, creatividad, spimes, cooperación, artesanía, recetas, cuentos…

Desplaça cap amunt